Hogyan lehet több embert elérni 2018-ban?

Érdekel egy profi online marketing módszertan?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!
Web4n DXN honlapok

Web4n DXN honlapok

Web4n DXN honlapok

Web4n DXN honlapok

A DXN céget Kócsó László hozta be Magyarországra 2009-ben.

László azt a céget és termékcsaládot kereste, amit lehet online módon reklámozni, és ahol online hálózatépítéssel fel lehet építeni, egy nagy nemzetközi hálózatot.

Ehhez több szakember támogatásával létrehozta a “barna oldalakat” amik a DXN hálózatépítők segítői voltak 9 éven keresztül. Elkezdödtek a fordítások, és a végén már 20 nyelven voltak elérhetőek az oldalak. A legtöbb nyelvre a céges bemutató videókat is lefordították és ezekkel a honlapokkal épült ki egy kb 70000 fős Európai hálózat.

Az Adatvédelmi törvények szígoródása, a nemzetközi cég új webirodája és készülő céges honlapja és a megújulás szükségessége miatt ezek a barna honlapok megszűntek és új megoldások felé kellett nézni.

Az idők folyamán egyre többen tanultak meg saját honlapot készíteni, de ez a kisebbik rész volt.
A legtöbb ember jobban szerereti ha valami készet kap, és neki csak megmutatni, megosztani kell a honapját és nem kell szerkeszteni, belenyúlni.

A barna oldalak blog részét is nagyon kevesen használták ki, úgy gondolva hogy maga a honlap is rengeteg információt ad.

Web4n DXN honlapok a megoldás

Web4n DXN honlapokA helyzet megoldására Specht József szponzorunk támogatásával elindult egy cég a Web4n, hogy létrehozzanak egy olyan új weboldalt, ami pótolja a “barna honlapokat” és megfelelő tájékoztatást nyújt az édeklödőknek, akiknek a tagok majd megmutatják.

El is készült a sablon, amit moindenki megkap, és mindenki alakíthatja a saját elképzelése szerint. Választhat színt az oldalnak, feltöltheti a fényképét, választhat sablon szövegekből de írhat sajátot is a kezdő oldalra. Van benne egy blog rész, amit mindenki vezethet és ahol leírhatja a gondolatait!

web4n DXN honlapokA Web4n DXN honlapok nagyszerű eszközök lesznek a jövőben a DXN online hálózatépítők kezében, akik szeretnének otthonról dolgozni, és jó MLM lehetőséget keresnek.

A ganodermakávé pedig egy nagyszerű termék amit online is lehet népszerűsíteni.

Csatlakozz te is a DXN -hez valamelyik üzleti csomaggal, és rendeld meg az oldalamon át a saját DXN web4n honlapodat!

 

Mire jó a ganoderma?

Mire jó a ganoderma? A ganoderma, az egyik legismertebb gyógygomba, a gyógynövények királyának is nevezik, mivel a kinai gyógyászatban az első helyen szerepel, az egyik...

DXN honlapok

DXN weboldalak

DXN weboldalak A DXN egy kiváló termékeket forgalmazó MLM cég, ami ma már a világ 160 országába jelen van, és közel 7 millió regisztrált taggal...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!