DXN honlapok

DXN weboldalak

DXN weboldalak

A DXN egy kiváló termékeket forgalmazó MLM cég, ami ma már a világ 160 országába jelen van, és közel 7 millió regisztrált taggal rendelkezik. Ezt a hatalmas létszámot zömében offline hálózatépítéssel érte el, de az elmúlt években megerősödött az igény, hogy online is legyen profi a cég, és legyenek DXN weboldalak, honlapok, amik igényesek és méltóak egy ilyen nagy céghez. Ezért elkészültek a nemzetközi weboldalak amiken keresztül információkhoz lehet jutni, illetve regisztrálni is lehet a céghez.

DXN céges honlapok

DXN központi honlapok

Ilyen az

európai: http://www.dxn2u.eu/

az ázsiai: http://www.dxn2uasia.com/

az afrikai: http://www.dxn2uafrica.com/

USA: http://www.dxnusa.com/

DXN honlapokEurópában Kócsó László szervezésében, már 2009-ben elindult, egy online honlap rendszer, a barna honlapok, amik a végére, már 20 nyelven voltak elérhetőek.

A 9 év azonban nagyon sok változást hozott az online marketing területén, egyre szigorodnak az adatgyűjtési és kezelési feltételek, és egyre modernebb weboldalak és megoldások jelentek mega piacin, így nagy szükség volt a megújulásra.

DXN honlapokA DXN főleg online hálózatépítéssel foglakozó cég, ezért mindenképp szükség volt, egy új, a modern online marketing követelményeinek megfeleő weboldalra.

Létre is jött egy cég, ennek a feladatnak a megvalósítására. Ez a Web4n.

A web4n különböző csomagot szolgáltat, méltányos haví dijakért, hogy a DXN üzletépítők, tudjanak mivel dolgozni.

A weboldalak:

  • csomagtól függően 12 színösszeállításban rendelhetőek, sőt a gyémánt csomagban, bármilyen egyedi szín összeállítás is beállítható. A színek egy kattintással átállíthatóak, így lehet minden nap más színű oldalad.
  • Az első oldalon a banner szövege, a saját fotónk melletti bemutatkozás, és alul a 3 elem alatti szöveg is egyénre szabható, mindenki maga tölti ki, de persze kezdöknek vannak előre megírt sablonok is.
  • A blog rész kikapcsolható, de miért tennéd? A blog az ilyen honlapok lelke, motorja, mert ott tudunk kibontakozni, alkotni, és bemutatni magunkat, érzéseinket, és gondolatvilágunkat.
    A blogba képeket lehet rakni, videókat lehet megosztani.
  • A weboldalon fel lehet iratkozni hírlevélre, és 3 felvezető videó után, sorban mennek a csatlakozásra, vásárlásra buzdító hírlevelek, illetve, mindenhol fel van ajánlva az ingyenes csatlakozás, amit a weboldalon át bárki megtehet, természetesen hozzánk, a mi ID számunkhoz irányítva.
  • Hamar meg lehet tanulni a weboldalt szerkeszteni, és így profi megjelenést biztosítani az üzletünknek.

Ha te is szeretnél ilyen weboldalt, akkor csatlakozz a DXN hálózatához, legyél DXN üzletépítő, és rendelj egy ilyen profi oldalt, és meg kapsz minden segítséget annak beüzemeléséhez!

DXN IOC –...

 DXN IOC – Fektess be egyszer, keress pénzt folyamatosan! Tulajdonságok és előnyök Az IOC egy a hagyományos marketingterv mellett működő javadalmazás, hab a tortán, ahogy...

DXN termék katalógus...

DXN termék katalógus A DXN termékek a legjobb áron a legjobb mínőséget biztosítják a fogyasztók számára. Ezt a több mint 7 millió regisztrált tag, és...

Látod a lehetőséget a hálózatépítésben és kipróbálnád az online marketing erejét?

Kérlek, minden mezőt tölts ki.
Kérlek, adj meg egy valós e-mail címet.
Ez az Email cím szerepel a listában!
Sikeres Feliratkozás!